Малюшарики іграшки

Мультфільми стали невід'ємною частиною життя малюків, але не завжди вони є однаково корисними для їх розвитку та виховання. Особливо коли йдеться про найменших діток – у різний час вони починають цікавитися телевізорами та ноутбуками, звичайно ж батькам зручно користуватися цим. І щодо того, щоб зайняти малюка на якийсь час, і як допомогу в пізнанні світу.

Є декілька критеріїв, за якими варто оцінювати мультфільми для перегляду найменшими, які ще не схильні до аналізу та сприймають все за чисту монету:

• акцент на загальнолюдські цінності, сформувати у дитини бажання бути добрим, щирим, милосердним, вміти дружити – історія не повинна мотивувати до небезпечних дій.
  • дитина може асоціювати себе з головним героєм, тому героя не повинні кривдити.
  • адекватне передавання картини світу.
  • заохочення до пізнання, вивчення зовнішнього світу.

Одним із небагатьох, що відповідають усім критеріям, є серіал "Малюшарики". У розробці сценаріїв брали участь педагоги та дитячі психологи, створювався серіал за підтримки міністерства культури. Коротенькі серії розкривають важливі моменти у різних сферах життя дитини – соціалізації, здоров'я, творчості, фізичного розвитку. У серіях багато пізнавального - малюки освоюють різні поняття з усіх боків. Ігрове навчання – ситуації, словесний супровід, милі пісеньки. Серії тривають близько 5 хвилин, що дозволяє не перевантажувати дітей, а пастельні кольори картинок не дратують, зміна кадрів плавна і немає надмірної перевантаженості динамікою в кадрі. Насправді мультфільм корисно дивитися і дітям, і батькам. Він дуже грамотно вчить поводитися зі своїми емоціями, не ділити їх на погані та добрі. Цього не вистачає і дорослим – вміти проживати свої відчуття, висловлювати екологічно для оточуючих з використанням таких простих “я-повідомлень” і відпускати.

Героїв небагато - 5 малюків: Нюшенька, Пандочка, Баранець, Крошик і Їжачок. Їм допомагають закадрові голоси вихователя, мами та тата – приємні та м'які, чого вартий лише голос тата – Костянтин Хабенський дуже гармонійний у цій ролі.

Іграшки малюшарики популярні і стають улюбленими, тому що герої чарівні і закохують у себе. А з нічником від ТМ "Click" з ідеального силікону у вигляді Крошика дітки взагалі не розлучаються, легко засипають в обіймах з іграшкою та вигадують із ним ігри.

Увійди, щоб побачити оптові ціни Увійти